lørdag 28. mai 2011

Bananmuffins med gresskarfrø - glutenfrie

Dagens frokost! Forsetter muffinstråden med enda en muffinsoppskrift. Denne gangen også en sunnere variant, laget av jyttemel, med både havregryn, nøtter og masser av banan. 



Glutenfrie bananmuffins med gresskarfrø
130 g jyttemel
60 - 70 g gresskarfrø
30 g havregryn
30 g valnøtter, finhakkede
1,5 ts bakepulver
100 - 120 g sukrin (eller sukker)
3 små eller 2 passe store modne bananer
2 egg
1 dl melk
2 ts vaniljesukker
6 ss olje, solsikke eller raps
gresskarfrø til topping

Ovn: 170 C
Steketid: 15-20 minutter

Sett på ovnen. Bland alle de tørre ingrediensene sammen i en bolle. Pisk raskt sammen egg, melk og bananmos til en jevn røre i en annen. Hell det våte over i det tørre, og vend det forsiktig inn til det er jevnt sammenblandet, men ikke rør for mye. Hell i muffinsformer, og følg med under steketiden.

2 kommentarer:

  1. Lenge siden en ny oppskrift? Kjøkkenet gleder seg nok til å få prøvd ut og jeg gleder meg til å smake :P

    SvarSlett
  2. Om en ukes tid kommer jeg sterkere tilbake, må bare unnagjore litt ferie først! Men det er veldig hyggelig at du etterlyser ;-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...