onsdag 1. desember 2010

Cottage cheese-snadderkake















Dette er en fantastisk enkel og sunn "kake" som smaker nydelig til kvelds, som en liten lunsj -  eller kanskje frokost, om du vil. Ingrediensene røres bare sammen, og stekes i en ildfast form på 175 C i ca. 45 minutter. Smaker ekstra godt servert med litt syltetøy eller rørte bær.


500 g cottage cheese
2 egg
1 dl maizena
1 dl melk
100 g mandler
(kan sløyfes)






Her har jeg halvert oppskriften og stekt den i en 20 cm-kakeform (ca. 30 minutter).















Et lett og sunt måltid. Kaken er aller best når den er litt avkjølt, og nyt den gjerne med en kopp varm te.

4 kommentarer:

  1. ja, den kan virkelig anbefales.
    laget den mjuke pepperkaken som du hadde på bloggen din for litt siden igår, men som muffins i stedenfor. ble såå godt!

    SvarSlett
  2. Nam, dette så godt ut! Da er fredagskosen sikret ;)

    SvarSlett
  3. Så deilig -fredagskosen er viktig! Håper den falt i smak :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...