lørdag 2. april 2011

Lørdagsfrokost: Lapper med kesam

Disse lappene er raske å hive sammen. Finn frem ingredienser, og rør sammen det våte før du har i det tørre. Du behøver ikke, men la røra gjerne svelle i minst 10 minutter. Sett stekepannen på middels varme, og la den bli varm og god mens røra sveller. Lappene blir veldig saftige og myke.

Kesamlapper
(ca 2 personer)
3 egg
2/3 boks kesam
6 ss fint glutenfritt mel (eller bruk vanlig lyst hvetemel)
1 ss sukker
0,5 ts salt
0,5 ts natron
0,5 ts bakepulver

Bruk ca. 2-3 ss per lapp, og stek dem gyldne. Lappene kan fint serveres alene, eller med hva man måtte ønske av pålegg, både salte varianter som salami eller søtt syltetøy passer, eller hva med hjemmelaget sjokoladepålegg?

 Godt med både søtt og salt. Her med skinke, litt vaniljekesam og eplesyltetøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...