fredag 1. april 2011

Kyllingsalat med valnøtter, pære og feta

Denne salaten er såre enkel. Et raskt, godt og mettende lunsjvalg. Spis den gjerne med en god foccacia. Kombinasjonen mellom pære, valnøtter og feta sammen med kyllingen, gjør den nydelig. Her er det jo egentlig bare å finne frem det man har å ta av i skapet.Kyllingsalat med valnøtter, 
pære og fetaost
1 kyllingbryst
Pære
Paprika
Agurk
Salat
Valnøtter
Fetaost
Valgritt krydder (jeg brukte en blanding av
tørkede urter; basilikum, oregano, timian,
rosmarin, paprika, salt og pepper)Jeg krydret filetene med ønsket krydder og stekte dem et par minutter på høy varme, før jeg skrudde ned og lot dem ettersteke noen minutter på litt svakere varme. I mellomtiden kutter du ingrediensene. Så er det bare å plassere kyllingen på fatet sammen med det andre, og toppe med nøtter og fetaost.

Godt og sunt!

4 kommentarer:

 1. Nam! Denne blir definitivt lunsj neste uke ;)

  SvarSlett
 2. Så bra, det gjør du nok lurt i ;)

  SvarSlett
 3. Såg kjempegodt ut:o)
  Kjekt å finne ein ny, glutenfri blogg...Sjølv om eg ikkje har glutenproblematikk sjølv har eg fleire lesarar som har det, og eg prøvar difor å legge inn glutenfrie tips og gir dei ofte vink om eg kjem over glutenfrie bloggar:o))
  Her var det mykje spennande i alle fall, så eg legg deg inn på bloggrollen min til glede for både meg sjølv og mine lesarar...håpar det er ok! God helg, klem Line

  SvarSlett
 4. Så kjekt at du likte den! Jeg prøver å legge meg litt på en "allmenn" linje, og vil gjerne vise at det ikke er så vanskelig å lage godt og glutenfritt som veldig mange har en tendens til å tro. Så tusen takk for det, det er selvsagt kjempeokå ;)

  Måtte selvsagt legge til din blogg også, der var det mye inspirasjon å finne, og det er alltid like gøy -glutenfritt eller ei. Riktig god helg til deg også :))

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...