mandag 12. september 2011

Glutenfri pasta med pepperoni og soltørket tomat

På en travel hverdag er dette en innmari grei pastarett. Rask, uhyre enkel og god!


Glutenfri pasta med pepperoni og soltørket tomat
(ca. én porsjon)
ca. 100 g glutenfri spaghetti, f.eks Schär
en neve pepperonipølse (pass på at du bruker en glutenfri variant)
2-3 soltørkede tomater, finhakket
ca. 1-2 ss kremost eller philadelphia med krydder eller urtesmak
evt. en liten skvett fløte
tørkede eller ferske krydderurter, jeg brukte basilikum
en neve ruccola


Lag pastaen etter gitt anvisning. Mens pastaen koker, hakker du pepperonien og de soltørkede tomatene i biter. La pastaen renne av seg i dørslag, og putt den tilbake i gryta. Rør inn kremost/philadelphia til det smelter og blir varmt, eventuelt en liten dæsj fløte, og de krydderene du måtte ønske. Tilsett resten av ingrediensene, legg over på fat og topp med ruccola. 



1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...