onsdag 1. desember 2010
Cottage cheese-snadderkake
Dette er en fantastisk enkel og sunn "kake" som smaker nydelig til kvelds, som en liten lunsj - eller kanskje frokost, om du vil. Ingrediensene røres bare sammen, og stekes i en ildfast form på 175 C i ca. 45 minutter. Smaker ekstra godt servert med litt syltetøy eller rørte bær.
500 g cottage cheese
2 egg
1 dl maizena
1 dl melk
100 g mandler
(kan sløyfes)
Her har jeg halvert oppskriften og stekt den i en 20 cm-kakeform (ca. 30 minutter).
Et lett og sunt måltid. Kaken er aller best når den er litt avkjølt, og nyt den gjerne med en kopp varm te.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
oh vad gott det ser ut.
SvarSlettja, den kan virkelig anbefales.
SvarSlettlaget den mjuke pepperkaken som du hadde på bloggen din for litt siden igår, men som muffins i stedenfor. ble såå godt!
Nam, dette så godt ut! Da er fredagskosen sikret ;)
SvarSlettSå deilig -fredagskosen er viktig! Håper den falt i smak :)
SvarSlett