Dagens frokost! Forsetter muffinstråden med enda en muffinsoppskrift. Denne gangen også en sunnere variant, laget av jyttemel, med både havregryn, nøtter og masser av banan.
Glutenfrie bananmuffins med gresskarfrø
130 g jyttemel
60 - 70 g gresskarfrø
30 g havregryn
30 g valnøtter, finhakkede
1,5 ts bakepulver
100 - 120 g sukrin (eller sukker)
3 små eller 2 passe store modne bananer
2 egg
1 dl melk
2 ts vaniljesukker
6 ss olje, solsikke eller raps
gresskarfrø til topping
Ovn: 170 C
Steketid: 15-20 minutter
Sett på ovnen. Bland alle de tørre ingrediensene sammen i en bolle. Pisk raskt sammen egg, melk og bananmos til en jevn røre i en annen. Hell det våte over i det tørre, og vend det forsiktig inn til det er jevnt sammenblandet, men ikke rør for mye. Hell i muffinsformer, og følg med under steketiden.
Lenge siden en ny oppskrift? Kjøkkenet gleder seg nok til å få prøvd ut og jeg gleder meg til å smake :P
SvarSlettOm en ukes tid kommer jeg sterkere tilbake, må bare unnagjore litt ferie først! Men det er veldig hyggelig at du etterlyser ;-)
SvarSlett